Dirigent

Het werken met koor en orkest is mijn passie. Met een fijne sfeer in de repetities probeer ik de hoogst haalbare kwaliteit uit een koor te halen en daarmee fantastische muziek te maken. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om na te denken over de uitvoering van deze   muziek – op welke manieren kan klassieke muziek een bepaalde doelgroep bereiken? Een mooi voorbeeld daarvan is mijn afstudeerproject #Classic! van de master koordirectie.

Momenteel ben ik vaste dirigent van Kamerkoor Vox Flevium, en vaste invaldirigent van het Zwols Vocaal Ensemble. Maar geregeld werk ik met andere koren en orkesten zoals Anthem, Zwols koor voor Kerkmuziek, de Michaelscantorij en het Zwols Symfonie Orkest.


Vox Flevium
Vox Flevium is een ambitieus kamerkoor in Swifterbant, die geniet van prachtige koorklanken in allerlei stijlen van de klassieke muziek. Van oude muziek tot hedendaags, niks gaat het koor uit de weg. Naast de ambitie vindt het koor het ook belangrijk tijd te maken voor gezelligheid, elkaar beter te leren kennen. Het gevolg: Vox Flevium is een erg hechte groep zangers, waar ik met veel plezier voor sta. Meer informatie: http://www.voxflevium.nl/

 

Het Zwols Vocaal Ensemble
Sinds 2019 ben ik vaste invaldirigent van het Zwols Vocaal Ensemble. Een heerlijk, ambitieus koor met gevorderde amateurzangers. Het koor is breed georiënteerd en zingt zeer gevarieerd repertoire, van prachtige polyfone renaissance-stukken, tot de fantastische mis in C van Mozart. Daarnaast is het koor gespecialiseerd in de Engelse Koormuziek.